16 Mayıs 2013 Perşembe

. . . . . Matsushita Yuya . . . . .

 Matsushita Yuya
24 Mayıs 1990 Kobe doğumlu
Boy: 1.80
Tarz: R&B  Hiphop (buna birazda pop ekleyelim)

Yazmaya başlamadan önce belirtmeliyim ki kendisi benim vazgeçilmez 3'lümde yer almakta.
(Solo şarkıcılar kategorisinde)(Yuya Matsushita , Miura Daichi, Shimizu Shota)


1990 doğumlu olan Yuya, annesi ve anneannesi tarafından büyütülmüş. Müzik kariyerine henüz 6.sınıfta iken, Caless Vokal ve Dans Okulu'na kayıt yaptırarak başlamış.
9.sınıfta (yaklaşık bi tarih) annesi ile gelecek planları hakkında tartışırken, New York'a yaptığı bi gezi ile şarkıcı olmaktaki kararlılığı daha da güçlenmiş.Sonra bir şekilde yapımcı Jin Nakamura ile tanışmış ve Foolish Foolish sunulmuş (çıkış parçası). New York'da yapılan tek çekimden sonra Epic Records şirketi ile anlaşma yapmış.
Kanashii Boyfriend filminde oynadığı Iwatsu Ataru rolüyle aktörlüğe adım atmış ve bu konuda da yetenekli olabileceğini göstermiş. Filmin şarkısı olan Mr.Broken Heart'ı da seslendirmiş.
Oricon haftalık listesinde ilk sıralara kadar çıkan şarkısı Trust Me, Durarara animesinin açılış müziği olarak kullanılmış ve daha sonra 2010 yılında yaptığı şarkısı Bird'de Kuroshitsuji animesinin 2.sezonbitiş şarkısı olarak kullanılmış.
Kendisi şuanda Kuroshitsuji müzikalinde 2.kez Sebastian'ı canlandırmakta. İlk müzikale iyi tepkiler toplandığı için müzikalin 2.sinin yapılmasına karar verildi.
Quartet, Asu no Hikari wo Tsukame 2 ve Pillow Talk ~Bed Of Speculation~ dizilerinde rol aldı. 

Matsushita sesiyle ve şarkıları ile ilgi çektiği gibi, dansıylada büyük ilgi topladı. Diğer şarkıcılara göre dansı bir seviye daha yukarıda olan Yuya kliplerinde dans etmekten hiçbir zaman çekinmedi.



 Hareketlişarkılarda yakaladığı başarıyı slow şarkılarda da elinden bırakmayan Yuya'nın şarkılarını mutlaka dinlemelisiniz. İlk önerilerim:
Foolish Foolish, Kisetsu ga kimi dake wo kaeru, Loving Loved, Himitsu no hanazono, See you, Kimi no Koe, Lonely Rain, No Rain No Rainbow vs vs vs neyse bu liste uzar gider ama bu yazdıklarımı mutlaka dinlemelisiniz.
 Twitter hesabında aktif takılan Yuya, sürekli sevenleri ile tweetleşerek onları mutlu etmeye çalışıyor.
Tabi ben bu zaman kadar attıklarımın hiçbirine cevap alamadım ama neyse bu başka bi konu.
 Birçok programa katılan Yuya tv kanallarında da boy göstermeyi unutmuyor. 



Yuya'nın oyunculuğunu da görelim diyenler varsa  önerim yok. Neden derseniz çünkü bende sadece Quartet'ı izleyebildim. 
Peki beğendim mi? - Tabiki beğendim.

Diziden kopyalar vermek istemediğim için sadece,  sert (sürekli kavgaya hazır) ama hafif salak  bi karakter canlandırdığını söylüyorum sadece.  Sıradaki şarkımız Kisetsu ga Kimi Dake wo Kaeru iyi dinlemeler...
 


Neyse fazla uzatmayayım. Matsushita Yuya'da Shota gibi albümlerini gözden geçirmeniz gereken şarkıcılardan birisi. Genç yaşına rağmen büyük başarılara sahip Yuya'nın dünyanın her tarafından seveni olduğunu da ekleyeyim. 


Aslında daha birsürü yazı yazabilirdim ama kalabalık yapmayalım bu yazı bu kadar olsun. Bi sonraki yazıda görüşmek üzere...

4 yorum:

  1. waoww süperrr Yuya'yı severim, çok tatlıdır kendisi =)
    bir kaç şarkısını da dinlemişimdir ama bu yazı sayesinde bilmediğim çok şeyi öğrendim.. Arigato Sora-chan ^^

    YanıtlaSil